IZ NBA u Srbiju! Veliko pojačanje za Partizan!
Frenk Nilikina, Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

ponovo je tu

IZ NBA u Srbiju! Veliko pojačanje za Partizan!

Crno-beli jači za pleja

Objavljeno:

Sjajna vest za Partizan i Grobare!

Frenk Nilikina, srebrni osvajač medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, bio je jedan od istaknutijih igrača koje je košarkaška javnost imala priliku da upozna tokom spektakla “Crno-bela simfonija,” održanog u MTS dvorani, gde je predstavljena skoro kompletno nova ekipa Partizana.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović je u opširnom intervjuu za klupsku televiziju otkrio koliko je bilo važno omogućiti mu nekoliko dana odmora zbog naporne predsezone. Obradović je sličnu mogućnost predložio i drugim ključnim igračima, odnosno Vanji Marinkoviću i Isaku Bongi, ali su oni odlučili da ostanu u punom intenzitetu treniranja, što dovoljno govori o njihovoj posvećenosti timu.

Frenk Nilikina
Frenk Nilikinafoto: Starsport

Ono što je sjajna vest za crno-bele je da se Nilikina stavio na raspologanje Obradoviću nakon kraćeg odmora gde je morao da dodatnu napuni svoje baterije.

Očekuje se da će Nilikina igrati ključnu ulogu u timu Željka Obradovića, posebno u defanzivnim zadacima i organizaciji igre. Njegova mladost, kombinovana s bogatim iskustvom, mogla bi da ga učini jednim od lidera tima, koji će pokušati da donese još više uspeha Partizanu u predstojećoj sezoni.

Bonus video:

01:15

Crno-bela simfonija

(Espreso sport/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.